GAZİANTEP / ŞAHİNBEY - Dilek Konukoğlu Ortaokulu

Mrt

Orman haftası resim yarışmasında 1. olan okulumuz 7. sınıf öğrencisi Tuana Gülsen DEMİR ile Gaziantep Valiliği ve Orman Müdürlüğü tarafından düzenlenen ödül töreni ve fidan dikimi etkinliğine katıldık.

"ÇANAKKALE GEÇİLMEZ.."

18 Mart Çanakkale Zaferinin 107. yıl dönümünü bugün okulumuzda yaptığımız törenle kutladık. Törende emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz. Şehitlerimizin ruhu şad olsun.

Mrt

6,7 ve 8. sınıf öğrencileri, "21 Mart Dünya Ormancılık Günü Canlı Performans Resim Yarışmasında yeteneklerini konuşturdu ve çok güzel resim çalışması yaptılar.

Yapılan yarışmada okulumuz 7. sınıf öğrencilerinden Tuana  Gülsen DEMİR 1. olmuştur. Öğrencimizi tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz. Resim öğretmeni Yeşer GÜZEL'e emeklerinden olayı teşekkür ederiz.

Mrt

İstiklal Marşımızın kabulünün 101. yıl dönümü okulumuda yapılan törenle kutlandı.

Şanlı ve milli marşımızın yazarı Mehmet Akif Ersoy'u rahmetle anıyoruz.

Mrt

2022 Afet Tatbikat Yılı kapsamında, 01-07 Mart Deprem Haftası nedeniyle  düzenlenen "Deprem Anı ve Tahliye Tatbikatı" etkinliği  okulumuzda  04.03.2022 tarihinde saat 11:30'da yaklaşık 600 öğrencimiz ve öğretmenlerimizin katılımıyla gerçekleştirilmiştir.

Ara

Gaziantep Büyükşehir Beledeyisi'nin düzenlediği Gaziantep'in düşman işgalinden kurtuluşu ile ilgili müzikal tiyatroyu öğrencilerimiz Onat Kutlar Salonunda izlediler. Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'ne ve emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.

Ock

Gazişehir Okul Öğrenci Meclisi aralık ayı toplantısı, Sınıf Temsilcileri ve Okul Meclis Başkanının katılımıyla gerçekleştirilmiştir.

Toplantıda sınıflar ve okulumuzla ilgili sorunlar ve çözüm önerileri üzerinde durulmuştur.

Ara

25 Aralık Gaziantep'in Düşman İşgalinden Kurtuluşu'nun 100. Yıl Dönümü okulumuzda düzenlenen program kapsamında kutlandı.Kurtuluşumuzu sağlayan tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Emeği geçen öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ara

Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü ile işbirliği içinde yürütülen "Gönül Akamemisi Projesi" kapsamında  okulumuzda öğrencilerimize "Trafik Eğitimi" verildi.

Ara

Trafik güvenliği ve öğrencilerimizin güvenliğini sağlamak amacıyla okulumuz önüne hız kesici kasis yapılmıştır.

Ara

Gönül Akademisi Projesi kapsamında "Yeşil bir Şahinbey İçin" öğrencilerimizle okul bahçemizde ağaç diktik.

Kas

Temizlik ve düzen konusunda öğrencilerimizin farkındalığını ortaya çıkarmak için düzenlediğimiz EN TEMİZ SINIF sınıf temsilcilerimiz nezdinde , PDR Birimi tarafından belirlenen kriterler doğrultusunda çizelgeler doldurularak puanlamaktadır.

Bir aylık süre zarfında en yüksek puanı alan 5E sınıfımız EN TEMİZ SINIF seçilerek plaket almaya hak kazandılar. Öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Kas

Okulumuz öğrencileri sinema programı gezisine katılarak Mehmet Akif Ersoy'u anlatan filmi izlediler.

Kas

Öğrencilerimiz Şahinbey Belediyesi Kitap Günleri Fuarı Gezisine katıldılar.