GAZİANTEP / ŞAHİNBEY - Dilek Konukoğlu Ortaokulu

Dilek Konukoğlu Ortaokulu

GÜNEYKENT MAH. 102203 NOLU SK. NO 3 İÇ KAPI NO 1 ŞAHİNBEY / GAZİANTEP
Vizyon
Türk Milli Eğitiminin amaçları doğrultusunda geçmişimizden aldığımız özgüven ve güç ile bugünü çağın gereklerine göre yaşayıp, ülkemizi Atatürk’ün gösterdiği çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkarmayı hedefleyen özgün, etkili, nitelikli, verimli bir okul ve okul toplumu olmak. Okulumuzun adını eğitim ve öğretim etkinliklerinde Gaziantep´in parlayan yıldızları arasına yazdırıp; örnek bir okul konumuna getirmek.
Misyon
Türk Milli Eğitiminin genel amaç ve ilkeleri doğrultusunda öğrencileri ilgi, istidat ve kabiliyetleri istikametinde yetiştirerek, hayata ve üst öğrenime hazırlamak; öğrenciyi Atatürk ilke ve inkılaplarına, demokrasinin gereklerine bağlı, görevini yapabilen ve sorumluluk yüklenebilen, milli ve manevi değerlere saygılı iyi vatandaş ve iyi bir insan olarak yetiştirmektir.
Öğretim Şekli :TEKLİ EĞİTİM
DOĞALGAZ
Okulumuza otobüsle ve tramvayla rahat ulaşım sağlanmaktadır.
Güneykent Mah. 102203 No´lu Sokak No:3 Şahinbey/GAZİANTEP
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz Gaziantep İlinin Şahinbey ilçesi Güneykent Mahallesinde bulunmaktadır. Okulumuz il merkezinde olup Defa Life Hastanesi arkasındadır.